Ανοιξιάτικη Βροχή

by - Απριλίου 21, 2020


Κάτι τέτοιες βροχερές μέρες, με κατακλύζουν διάφορες σκέψεις και συναισθήματα. Είναι η βροχή που λειτουργεί ως λύτρωση και  καθαρίζοντας η φύση , νιώθεις ότι καθαρίζεις και εσύ .. Το μέσα σου .. 

Οι περισσότεροι άνθρωποι τέτοιες μέρες δεν έχουμε διάθεση για πολλά πράγματα. Προτιμούμε ένα ζεστό ρόφημα , χουχουλιασμένοι κάτω από τα σκεπάσματα μας και ίσως ένα καλό βιβλίο📖 για συντροφιά ή μια ταινία 🎥. Κατά προτίμηση όχι κωμωδία αλλά δράμα ή ρομαντική κομεντί  ... Προκαλώντας έτσι την δική μας βροχή. Την αφύπνιση συναισθημάτων που κρύβουμε κάθε μέρα πίσω από ένα όμορφο χαμόγελο! 😊

Είναι και αυτοί που κάθονται με τις ώρες μπροστά από το παράθυρο τους και ονειρεύονται.. Ονειρεύονται τι θα κάνουν όταν τελειώσει η μπόρα και βγει επιτέλους το ουράνιο τόξο🌈. Βάζουν τις σκέψεις τους σε τάξη και κάνουν έναν μικρό απολογισμό ! Είναι η ευκαιρία τους να σκεφτούν πιο καθαρά, πιο ήρεμα, πιο ανθρώπινα! 

Υπάρχουν και οι άνθρωποι που κατεβάζουν τον διακόπτη και περιμένουν απλά με ανυπομονησία να τελειώσει η βροχή . Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που όταν ο υδράργυρος αγγίξει τους 38° θα αρχίσουν να γκρινιάζουν για το πόσο ζεστή έχει και θα λησμονούν  τον χειμώνα🥴 ... Ουσιαστικά δεν ζουν, πάντα κάτι θα περιμένουν και θα αφήνουν έτσι την ζωή να περνάει από μπροστά τους.

Όπως και να έχει, μια μουντή, συννεφιασμένη μέρα☁️ δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο ! Έχει άμεση επίδραση στην ψυχολογία του ανθρώπου . Έχουν μια περίεργη ενέργεια αυτές οι μέρες. Αρκεί να θες να την ανακαλύψεις. Περιμένοντας λοιπόν τις καλύτερες μέρες να μην ξεχνάμε να ζούμε !! Να ζούμε την κάθε στιγμή όπως και να είναι , με ήλιο ή με βροχή, μόνοι μας ή με παρέα, στην δουλειά ή σε διακοπές....

Ας βάλουμε λοιπόν μια ζεστή κούπα καφέ☕ , μουσικούλα🎶 και ας απολαύσουμε τις τελευταίες ανοιξιάτικες βροχούλες🌦️ .

Σας φιλώ💋

https://www.youtube.com/watch?v=Ri7-vnrJD3k

You May Also Like

0 σχόλια





Συντάκτες

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *