Καραντίνα - Παραγωγικότητα 1-0

by - Απριλίου 24, 2020



Και αφού πέρασε και το Πάσχα🐣 (ένα ασυνήθιστο Πάσχα θα έλεγα για τα ελληνικά δεδομένα) και φουσκώσαμε από το αρνί, εφόσον δεν ήταν όλη η οικογένεια να βοηθήσει για να φαγωθεί και το φάγαμε όλο μόνοι μας (4 άτομα όλα και όλα...). Ήρθε, λοιπόν αυτή η ώρα να στρωθούμε στην δουλεία👩‍💻...

Μεγάλη κουβέντα είπα το ξέρωω😏!! Αλλά το ξέρεις και εσύ ότι οι τελευταίες εβδομάδες μέσα στο σπίτι δεν περνάνε όσο παραγωγικά θα θέλαμε. Προσωπικά ξυπνάω κάθε πρωί και παίζει ο ίδιος διάλογος μέσα στο κεφάλι μου: ''Ποοοο πάλι πρέπει να σηκωθώ'' και ο αντίλογος ''ναι πρέπει να σηκωθείς γιατί πρέπειιι''. Εε εντάξει όπως καταλαβαίνετε σηκώνομαι με δυσκολία από το κρεβάτι και νιώθω σαν το κοριτσάκι στην φωτογραφία😴.

Τι πρέπει να κάνουμε όμως όταν σηκωθούμε για να ξεκινήσουμε δυναμικά την ημέρα μας?? 
Εγώ θα πρότεινα με το που θα σηκωθείς να βάλεις την αγαπημένη σου λίστα τραγουδιών στο Spotify 🎶για να σου φτιάξει την διάθεση. Ενδεικτικά σας προτείνω κάποια τραγούδια που ακούω τώρα τελευταία για να ξυπνήσωωω:
Don't judge me... Τώρα τελευταία έχω πάθει μια εμμονή με τους Jonas Brothers...🙈

Αφού περάσεις μία βόλτα από το μπάνιο 🛀 και μετά από την κουζίνα για να φτιάξεις το καφεδάκι σου☕ (γιατί χωρίς καφέ δεν θα την παλέψεις) ή το τσάι σας τέλος πάντων ότι προτιμά ο καθένας. Ήρθε η ώρα να ντυθείς και να στολιστείς💃!! Και θα με ρωτήσεις τώρα ''Ποίος ο λόγος να ντυθώ ρε Αλεξάνδρα, αφού μέσα στο σπίτι θα είμαι, δεν θα με δει κανείς". Και έρχομαι να σου απαντήσω ότι μπορεί να μην σε βλέπει κανείς αλλά είναι ωραίο να βλέπεις εσύ κάθε μέρα, όλη μέρα τον εαυτό σου με τις πυτζάμες?? Δεν νομίζωω... Για αυτό σου λέω βάλε τα αγαπημένα σου ρούχα (μην μου πεις δεν έχω η ντουλάπα είναι γεμάτη και το ξέρεις...), βάλε τα σκουλαρίκια σου και αν έχει πολύ όρεξη κάνε και ένα βάψιμο έτσι για να υπάρχει😁.

Λοιπόν και αφού αφιερώσαμε λίγο χρόνο στον εαυτό μας και τώρα πια είμαστε κούκλες💁‍♀️, ήρθε η μεγάλη ώρα να κάτσεις στο γραφείο και να αρχίσει η δουλειά. Πάμε δυναμικά, θα καθίσουμε αναπαυτικά, θα βάλουμε μια χαλαρωτική μουσικούλα όπως το Chillhop Music (εμένα με βοηθάει πολύ να χαλαρώνω και να δουλεύω με αυτό το είδος μουσικής αν θες δοκίμασε το και εσύ δεν έχεις να χάσεις τίποτα ) και θα ξεκινήσουμε το διάβασμα ή την δουλεία μας. 
📍Να θυμάσαι όμως να παίρνεις τα διαλείμματα σου και αν δεις ότι κουράζεσαι, ασχολήσου για λίγο με κάτι άλλο για να σε χαλαρώσει.

Και αν στο κάτω κάτω ξυπνήσεις μια μέρα και δεν έχεις την παραμικρή ενέργεια να σηκωθείς από το κρεβάτι και το μόνο που θες είναι να κάτσεις να μουλιάσεις στον καναπέ βλέποντας σειρές στο Netflix να το κάνεις. Άλλωστε δεν είναι όλες η μέρες ίδιες και ας καταλάβουμε επιτέλους ότι το να κάθεσαι με τις ώρες στον καναπέ ΕΊΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙΙ

Αυτά από εμένα σήμερα, ελπίζω να σας βοήθησα λίγο στο να ξυπνάτε το πρωί με λίγο περισσότερη ενέργεια. Μέχρι την επόμενη φορά που θα τα ξανά πούμε να προσέχεται και σας φιλώω. 😚

Για περισσότερα tips μπορείς να κοιτάξεις και εδώ: ➥


You May Also Like

1 σχόλια





Συντάκτες

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *