Θεωρία νούμερο...

by - Απριλίου 28, 2020


Μία από τις αγαπημένες μου τηλεοπτικές σειρές είναι οι Singles. Και επειδή πολύς λόγος γίνεται τώρα τελευταία για το ιστορικό come back τους, είμαι τουλάχιστον ενθουσιασμένη 👏
Λίγο πολλοί όλοι όσοι το έχουν παρακολουθήσει έχουν ταυτιστεί με κάποιον από τους χαρακτήρες! Είναι όλοι ιδιαίτεροι και μοναδικοί ! Τόσο κοντά στην πραγματική ζωή ακόμα και σήμερα τόσα χρόνια μετά από την πρώτη προβολή (19 Οκτωβρίου του 2004) τους παραμένουν διαχρονικοί . 

Ας επικεντρωθούμε όμως λίγο στην Ράνια . Μια δυναμική γυναίκα, με κύριο στόχο της την καριέρα, όχι πολύ κοινωνική, αγαπάει την μοναξιά της αλλά εν τέλει μαθαίνει να συμβιώνει και με την υπόλοιπη παρέα, οι προτεραιότητες της επαναπροσδιορίζονται όταν έρχεται στην ζωή  ο γιος της, χωρίς όμως να ξεχνάει τον αρχικό της στόχο !!

H Ράνια λοιπόν μέσα από τις θεωρίες της μας έκανε πολλές φορές να αναθεωρήσουμε διάφορες καταστάσεις, να σκεφτούμε διαφορετικά, να ταυτιστούμε μαζί της ή και να διαφωνήσουμε! Κάπου εδώ λοιπόν θα σας πω ποιες είναι οι 5 που ξεχώρισα , αν και δεν θα το κρύψω ότι ήταν δύσκολη η επιλογή!!

Ας ξεκινήσουμε την αντίστροφη μέτρηση του Τοp 5 

5) Θεωρία νούμερο 8: Ξέρεις ότι το προηγούμενο βράδυ έχεις πάει σε ένα πάρα πολύ καλό πάρτι όταν: Ξυπνάς με πόνο σʼ όλο σου το κορμί και έχεις ένα τεράστιο hang – over , όλοι σου οι φίλοι είναι επίσης χάλια, και κανείς δεν έχει κοιμηθεί σπίτι του.

'Oντας τότε 8-9 χρονών είχα πολλές άγνωστες λέξεις και απορίες σε μία μόλις φράση. Τι είναι το hangover; 🤔Γιατί πονάνε και γιατί είναι χάλια; Μέχρι τότε για μένα το ιδανικό πάρτυ είχε άφθονα πατατάκια, χυμούς, μπαλόνια και χορό! Στο πρώτο έτος, φοιτήτρια στην Πάτρα ( Πατρινό καρναβάλι για πάντα🎉) μου λύθηκαν όλες οι απορίες!! Και αυτή η θεωρία με συνοδεύει ακόμη και τώρα 6 χρόνια μετά το πρώτο μου hangover🥴!

4) Θεωρία νούμερο 19:Υπάρχουν 2 είδη απροόπτων. Αυτά που δεν έχουν συμβεί ακόμα και αυτά που έχουν συμβεί, αλλά δεν τα γνωρίζεις. Και τα 2 μπορούν να σε τσακίσουν, και να βρεθείς απʼ τη μια στιγμή στην άλλη, αντιμέτωπος με καταστάσεις που ποτέ δε θα ʽθελες να ζήσεις.

Απρόοπτα! Μεγάλη κουβέντα πάμε να ανοίξουμε! Πόσο έτοιμοι μπορεί να είμαστε για να αντιμετωπίσουμε κάτι απρόοπτο; Αυτό που λέμε : ''Moυ ήρθε από εκεί που δεν το περιμένα;!'' (stay tuned, έρχεται σε επόμενο Post!)🤭

3)Θεωρία νούμερο 109:Λένε ότι μία εικόνα αξίζει όσο 1000 λέξεις. Ίσως αυτός να είναι ο λόγος που μας αρέσει να τραβάμε φωτογραφίες. Γιατί οι φωτογραφίες. Γιατί οι φωτογραφίες μπορούν να αιχμαλωτίσουν τις στιγμές πολύ καλύτερα απʼ ότι μπορούν οι λέξεις. Τώρα, αν η ζωή μας είναι μία σειρά από φωτογραφίες στο άλμπουμ του χρόνου, πώς ξέρουμε ότι οι καλύτερες δεν έχουν ήδη τραβηχτεί;

Αυτή η θεωρία φωτογραφίζει την σημερινή μας εποχή! Όλοι με ένα κινητό να προσπαθούμε να εγκλωβίσουμε την στιγμή για πάντα!📸 Να έχουμε αναμνήσεις και να θυμόμαστε τι κάναμε το καλοκαίρι του 2014 στην Πάρο! Οι πιο σημαντικές στιγμές μας όμως δεν υπάρχουν σε καμία φωτογραφία, όπως ούτε τα συναισθήματα μας!

2)Θεωρία νούμερο 125:Δεν έχει σημασία πού σε πετυχαίνουν οι σημαντικές στιγμές της ζωής σου. Σημασία έχει με ποιους τις μοιράζεσαι.

Μεγάλη αλήθεια αυτό! Οι άνθρωποι που επιλέγουμε να είναι δίπλα μας κάνουν τις στιγμές μας σημαντικές!❤️

1)Θεωρία νούμερο 302:
1. Στόχος
2. Εμπόδια
3. Αποτέλεσμα
Όταν ο στόχος συναντά τα εμπόδια το αποτέλεσμα της σύγκρουσης είναι η ζωή που καταλήγουμε να ζούμε.


That's life ! 😉Το θέμα πώς θα αντιμετωπίσεις τα εμπόδια που μπαίνουν ανάμεσα σε εσένα και στον στόχο και να φτάσεις στα επιθυμητά αποτελέσματα!

Αναμένω τις καινούριες θεωρίες! Μέχρι τότε,

Σας φιλώ💋


You May Also Like

0 σχόλια





Συντάκτες

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *