Κάνε μου like 👍

by - Μαΐου 05, 2020

Καλησπέρα φίλες και φίλοι  μου,

Ελπίζω να είστε όλοι καλά και η δεύτερη ημέρα της "ελευθερίας" να σας βρίσκει με κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο ή κάνοντας κάτι που σας ευχαριστεί! 

Σήμερα θα ήθελα να σας μιλήσω για αυτό το πολυπόθητο like, με αφορμή μια συζήτηση που είχα με μια φίλη μου 😋 Πότε κάποιος κάνει like στα social media ; Ας δούμε λοιπόν κάποιες famous κατηγορίες τύπων που συναντάμε εκεί συνήθως εκεί έξω:

°Ο τύπος: "σου κάνω like, για να μου κάνεις ". Σαν να λέμε αλληλεγγύη στον κόσμο των like . Και αν σταματήσεις να του κάνεις ;; Τουλάχιστον unfollow αυτό που θα ακολουθήσει .😂

°Ο τύπος: "κάνω like σε ότι έχει γυναικείο όνομα " . Κλασσικός τύπος του ινσταγκραμ θα συναντήσουμε αρκετούς εκεί έξω και θα έχουμε την πεποίθηση ότι ΕΜΕΙΣ θα τους αλλάξουμε!! (Χαχαχ #not‼️❌) 

°Ο τύπος: "Κάνω spam επειδή μπαίνω μια φορά στο τόσο ". Είναι αυτοί οι ωραίοι τύποι που στο κλαμπ πίνουν το ποτό τους και χορεύουν, που στην καφετέρια πίνουν το καφέ τους , και στην δουλειά τους δουλεύουν ;! Ναι ναι υπάρχουν και αυτοί οι περίεργοι άνθρωποι..και τους αγαπάμε λίγο παραπάνω ❤️ !!!

Ας δούμε τώρα από την άλλη, γιατί περιμένουμε τα like των παραπάνω ανθρώπων :

° Είναι οι άνθρωποι που ψάχνουν την αποδοχή στα social ! Και έτσι διάφορες ανασφάλειες αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια όταν η δημοσίευση τους δεν έχει την αναμενόμενη αποδοχή. Όσα περισσότερα like, τόσο μεγαλύτερη η ικανοποίηση💪! 

°Είναι οι άνθρωποι που ότι και να ανεβάζουν όλα είναι για να τα δει ένας μόνο άνθρωπος, δεν τους νοιάζει για τα 200-300 likes αλλά για το 1.. 

°Είναι φυσικά οι άνθρωποι που πλέον είναι η δουλειά τους ! Γιατί το να είσαι influencer είναι το επάγγελμα του μέλλοντος, σε 1-2 χρόνια το βλέπω να μπαίνει και στο μηχανογραφικό με μαθήματα βαρύτητας tik tok και Instagram!😂 
 
Έχουν γίνει διάφορες μελέτες και έρευνες γύρω από τα social media και την ανθρώπινη ψυχολογία! Πρέπει να είμαστε συνειδητοποιημένοι γιατί έχουμε τον οποιοδήποτε λογαριασμό! Ανοίγεται ένας απέραντος κόσμος μπροστά σου με το κουμπί "εγγραφή" μπορείς να ανταλλάξεις γνώμες, ιδέες, να γνωρίσεις καινούργιο κόσμο, να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που είναι μακριά σου ! Ας μην μετράμε τους φίλους μου λοιπόν με like 👍

Σας φιλώ 💋

You May Also Like

0 σχόλια





Συντάκτες

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *