Take a break!!

by - Μαΐου 26, 2020


Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την πρώτη συνεργασία αυτού εδώ του blog με την αγαπημένη Athenian Girl And About 🥳, η οποία είναι υπεροργανωτική  και προσπαθεί να μας κάνει και εμάς λίγο περισσότερο οργανωτικούς.  Σκεφτήκαμε λοιπόν να κάνουμε αυτή την περίοδο της εξεταστικής λίγο πιο ευχάριστη. 
Εάν δεν έχεις δει το προηγούμενο blog post γα την εξεταστική μπορείς να το βρεις εδώ.
Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να περνάς τα διαλείμματα σου από το διάβασμα παραγωγικά.

Aς δούμε σήμερα μαζί τι βοηθάει εμάς στην καλύτερη συγκέντρωση μας! Βασικός παράγοντας είναι τα μικρά και σωστά διαλείμματα. Γνωρίζοντας ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος αυτό το διάστημα, θα πρέπει να τον αξιοποιούμε σωστά και δημιουργικά!
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!


Εάν είσαι αθλητικός τύπος🏃‍♀️ (και εσύ που δεν είσαι) σίγουρα θα έχεις πιαστεί στην καρέκλα μετά από τόσες ώρες διαβάσματος...Άρα μπορείς να ξεκλέψεις σίγουρα 5-10 λεπτάκια για εύκολες ασκησούλες που θα σε τονώσουν σωματικά αλλά και πνευματικά!🧘‍♀️ Γιατί τι λέγανε οι αρχαίοι ημών πρόγονοι;! Νους υγιής εν σώματι υγιεί !  

Μπορείς να βρεις πολλά βιντεάκια στο YouTube με ανάλογο περιεχόμενο, όπως


Η εξεταστική αυτού του εξαμήνου είναι κατά την γνώμη μου η πιο δύσκολη. Εκτός από τον όγκο μαθημάτων που έχεις να αντιμετώπισεις, έχεις και τις υψηλές θερμοκρασίες. Και επειδή διάβασμα και ζέστη δεν είναι ένα ευχάριστο κοκτέιλ, σου προτείνω τακτικά ντουζ που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να αναζωογονηθείς🛀!! 


Μια άλλη ιδέα είναι να κάνεις μια βόλτα στο αγαπημένο σου μέρος (φυσικά μαζί με τον αγαπημένο σου καφέ, άλλωστε χωρίς αυτόν δεν πάμε πουθενά) και έτσι να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου. Και αν έχεις και κατοικίδιο, τι καλύτερο από το να ασχοληθείς μαζί του, θα σε βοηθήσει να αποβάλλει το άγχος  και θα σε ηρεμήσει!


Η ζωγραφική🎨 επίσης θα σε κάνει να νιώσεις πιο ήρεμη και πιο δημιουργική. Σε συνδυασμό με την αγαπημένη σου μουσική μπορείς να ταξιδέψεις νοερά και να πας σε όποιο μέρος θέλεις και σε κάνει χαρούμενη.


Τέλος τι booklover θα ήμουν εάν δεν σου έλεγα να αφιερώσεις λίγο χρόνο διαβάζοντας κάποιο βιβλίο στο διάλειμμα σου. Εάν έχεις καιρό να πιάσεις στα χέρια σου λογοτεχνικό βιβλίο, μάλλον ήρθε η ώρα να το κάνεις! Καθώς μετά από μια μέρα γεμάτη από διάβασμα για την εξεταστική, θα ήταν ωραία να κλείσει με το αγαπημένου σου βιβλίου. Άλλωστε αυτό που λένε ότι ένα καλό βιβλίο μπορεί να σε ταξιδέψει, όντως το κάνει, έτσι έχω γνωρίσει πολλούς όμορφους και φανταστικούς κόσμους. 
Και αν πάλι δεν θέλεις να διαβάσεις κάτι γιατί καταλαβαίνω ότι διαβάζεις όλη μέρα, μπορείς να ακούσεις το αγαπημένο σου βιβλίο και σε audiobook😉!!  

Αυτές ήταν λοιπόν μερικές  ιδέες για να περάσεις δημιουργικά το διάλειμμα σου και να μπορέσεις να εκτονωθείς έτσι ώστε να συνεχίσεις με μεγαλύτερη παραγωγικότητα. Αν θέλεις να βρεις μερικές ιδέες ακόμη μπορείς να επισκεφθείς το blog της 👉Athenian Girl Out and About , το σίγουρο πάντως είναι ότι μετά από μια βόλτα στο blog της θα βγεις πιο παραγωγικός!!!
Μέχρι την επόμενη φορά να προσέχεται και να περνάτε όμορφα.😚


You May Also Like

2 σχόλια





Συντάκτες

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *